Du er her: 

Præsentation af nye medarbejdere.

Ida Borup Søgaard, organist pr.1.4.2019 

Jeg hedder Ida Borup Søgaard, er gift med Helge, som er software-udvikler. Vi har Marie på 13 år.Vi bor i Allerød, og jeg glæder mig meget til at starte som organist i Præstevang Kirke, som jo ikke ligger så langt væk.

Jeg er uddannet på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og ved mesterkurser i Danmark, Frankrig og Schweiz. Jeg har været fastansat organist på Amager og fra 2005 til nu i Søborg Kirke i Gladsaxe. Inden mine fastansættelser havde jeg et langt vikariat som organistassistent ved Frederiksborg Slotskirke, så jeg kender Hillerød.

Jeg ser meget frem til at være med til at skabe musikalske oplevelser i Præstevang Kirke og i Hillerød i samarbejde med de andre organister i provstiet. I øvrigt glæder jeg mig meget til samarbejdet om gudstjenester m.m. med præsterne og med personalet ved kirken.

De venligste hilsener Ida Borup Søgaard

 

 

 

 

 

 

Andreas Riis Damgaard, vikarierende sognepræst pr.1.4.2019

Jeg hedder Andreas Riis Damgaard og arbejder de næste tre måneder som vikarierende sognepræst i Præstevang kirke.

Jeg er opvokset i Herning og har læst teologi i København, London og Heidelberg. Siden jeg blev cand.theol. i sensommeren 2017, har jeg arbejdet på en restaurant i København og boet i Paris i en periode, hvor jeg var såkaldt fri student ved afdelingen for litteratur og historie på Collège de France og knyttet til Sorbonnes sprogskole. 

Udover at være en engageret teolog med hjerte for det grundtvigske foredragsmiljø i Studenterkredsen på Vartov, hvor jeg har siddet i bestyrelsen i fem år, så har jeg sunget og spillet klassisk musik hele mit liv - først i Herning Kirkes Drengekor og Den Jyske Sangskole og i dag i Graabrødre Kammerkor ved Holmens kirke. Desuden læser jeg meget, skriver og anmelder og holder af at stå på skateboard og løbe.