Minikonfirmander

Minikonfirmander forår 2021

Grundet Corona-restriktioner er programmet endnu ikke fastlagt, men følg med her på siden for flere informationer. Under normale omstændigheder begynder forløbet i januar og slutter efter 10-12 uger. Vi håber stadig at kunne gennemføre Minikonfirmand 2021 i løbet af foråret.

 

Minikonfirmander forår 2020

Grønnevang kirke og Præstevang kirke
Et forløb i kirken for børn i 3. klasse
En sjov og lærerig oplevelsesrejse i kirkens og kristendommens verden. Det kræver hverken, at man er døbt, eller at man ved noget om kirken i forvejen. 
Hvad er et orgel? Hvad bruger vi døbefonten til? Kan man sende en sms til Gud? Kan man ringe til Gud? Hvad skal vi med kirkeklokkerne? 
Leg og læring går hånd i hånd…

- Vi skal på tur til Nr. Herlev kirke

- Vi skal sove i Præstevang Kirke

- Vi skal til spaghettigudstjeneste i både Grønnevang Kirke og Præstevang Kirke

Tid og Sted
Præstevang og Grønnevang Kirke onsdage kl. 13.15-15.45

Første gang er onsdag d.15. januar 2020 - sidste gang d. 15. april 2020. (uge 7 er vinterferie, og uge 15 er påskeferie)

De første 5 gange er vi i Grønnevang kirke. D.26. februar skal vi på tur til Nr. Herlev, og derefter har vi 5 gange i Præstevang kirke. 

Fredag d.20. marts kl. 19.00 til d.21. marts kl. 9.00 2020 inviterer vi til overnatning i Præstevang Kirke. Nærmere program følger.


Henvendelse og tilmelding
Sognepræst Annemarie Lund/ tlf. 3053 9252 /mail: alu@km.dk
Kirke- og kulturmedarbejder Lene Christiansen/ tlf. 2040 4708 / mail: lene.praestevang@gmail.com

Tilmelding senest d.10. januar 2020


Yderligere information
Grønnevang skole er en stor skole med børn fra både Præstevang sogn og Grønnevang sogn. Derfor tænker vi, at det giver god mening, at børnene følges ad og lærer begge kirker at kende. Det spændende at kende to kirker, og få gode oplevelser begge steder.
Vi glæder os meget til at være fælles om forløbet – og glæder os til at se en masse glade og nysgerrige minikonfirmander.
Når mini’erne kommer til kirken, vil der altid være lidt at spise og drikke. Vi møder og henter børnene på SFO’en og følger dem tilbage igen. Til Præstevang Kirke kører børnene i taxi.
Det hele er ganske gratis.
På gensyn og mange hilsener
Annemarie Lund, Birgitte Jensen, Per Bohlbro og Lene Christiansen