Koncerter i Præstevang Kirke

Musik af høj kvalitet - og med stor spændvidde.

27nov kl. 17:00

Koncert med Poul Krebs

 

Poul Krebs tager på kirketurné til efteråret, og giver koncert i Præstevang Kirke.

 …

27nov kl. 17:00
27nov kl. 20:00

Koncert med Poul Krebs

Koncert med Poul Krebs.

Koncerten er delt i to. Hvis du ikke har fået direkte besked …

27nov kl. 20:00
06dec kl. 16:00

Koncert med Graabrødre kammerkor

Julekoncert med Graabrødre kammerkor.

Entré 50 kr.

Begrænset antal pladser.

06dec kl. 16:00
13dec kl. 17:00

Koncert med Ensemble Hovaldt til fordel for Mødrehjælpen i Hillerød

Koncert med Ensemble Hovaldt til fordel for Mødrehjælpen i Hillerød.

Koncerten …

13dec kl. 17:00
19dec kl. 20:00

UDSKUDT Joey Moe koncert

Julekoncerten med Joey Moe er udskudt til d. 6. 12. 2021 grundet Corona.

Billetter kun …

19dec kl. 20:00
31jan kl. 15:00

Vinterkoncert

Vinterkoncert. "Perlende musik fra barok til klassik"

Mette Secher Helms, tværfløjte …

31jan kl. 15:00
18mar kl. 19:30

OBS NY DATO Genforeningskoncert. Sigurd Barrett og Kammerkoret Vox Humana

Koncerten skulle have været afholdt 2. april 2020, men er udskudt til 18. marts 2021 …

18mar kl. 19:30

Poul Krebs d. 27. november 2020

Vi gør opmærksom på at det IKKE er muligt at købe billetter i kirken til denne koncert. Billetterne købes på www.billet.musik.dk

Grundet afstandskrav er der koncert både kl. 17 og kl. 20. Hvis du har købt billet, har du modtaget en besked, hvis du skal komme kl. 17 i stedet for kl. 20. Dørene åbner en time før koncerten.

Når Poul K i november tager på turne til en række udvalgte kirker rundt om i Danmark, er det en gammel drøm der går i opfyldelse - og om sine forventninger til turen siger sangeren selv: Det er noget helt særligt for mig, at ta mine sange ind i det danske folks kirker, hvor der er højt til loftet og tid til nærvær og eftertanke!

Poul Krebs har i løbet af sin efterhånden lange karriere optrådt i stort set alle tænkelige typer rum, også i kirker - men aldrig en hel turne igennem.

At gøre det betyder nye muligheder for både storytelling og valg af repertoire. Publikum kan således se frem til både de store hits, de fortællende sange og de mere hemmelige sange, fra den side af repertoiret, hvor Poul Krebs også tager livtag med de store spørgsmål. Endelig vil Poul Krebs også præsentere helt nye sange, skrevet direkte til turen.

En klog kvinde sagde engang til mig: Ligegyldigt hvor lidt eller meget man tror, er det sundt at komme ind i et rum, hvor der er lidt højt til loftet! 

Poul Krebs har denne gang valgt at holde udtrykket akustisk og intimt, og at opleve ham på den måde, er altid en ganske særlig og særligt nærværende oplevelse, hvor man kommer helt tæt på en af landets bedste og mest langtidsholdbare sangskrivere.

Men for også at kunne sætte lidt ekstra farver og stemninger på sangene, tager han to af landets bedste sidemen med sig på kirketuren: bassisten og sangeren Troels Skjærbæk og pianisten Palle Hjorth.

Gennem karrieren har Poul Krebs altid været leveringsdygtig i både underfundige, uforudsigelige og skæve historier, fra den rejse igennem livet, der i hans tilfælde ikke altid er gået af den lige vej. En rejse der har gjort Poul Krebs til en af landets mest populære kunstnere – og som undervejs har udmøntet sig i albums som ”Små Sensationer”, ”Kosmorama”, ”Forbandede Vidunderlige Tøs”, ”Fri Som Et Forår”, ”Morgendagens Tåber”, ”På En God Dag”, ”Asfalt og senest ”Maleren og delfinerne på bugten”.

Poul Krebs har i løbet af sin lange karriere skrevet langt over 500 sange, har spillet mere end 1000 koncerter og har efterhånden udgivet 25 albums, tilsammen solgt i langt over 1 million eksemplarer.

Genforeningskoncert d. 2. april udskudt til 18. marts 2021

Sigurd og genforeningen.

2020 markerer Sigurd Barrett 100-året for Genforeningen. Indtil 1920 var området syd for Kolding en del af Tyskland og præget af nationale konflikter. Men i 1920 resulterede en internationalt overvåget folkeafstemning i, at den daværende grænse blev flyttet 50 km sydpå, hvor den ligger i dag. Dermed blev Sønderjylland genforenet med Danmark. Det blev fejret i hele landet, hvilket man den dag i dag kan se fysiske beviser på over hele landet i form af 584 genforeningssten. Langt de fleste blev rejst af lokale for egne midler.

Koncerten arrangeres i samarbejde med Hillerød Grænseforening.

Historien om Genforeningen formidles i et nutidigt perspektiv med Sigurd Barretts fortælling og Jakob Høgsbros kor-arrangementer af Sigurds sange.

Entré: 100 kr. Billetter kan købes allerede nu i Præstevang Kirke.

Kontakt kirke- og kulturmedarbejder Lene Christiansen på 2040 4708 eller på lene.praestevang@gmail.com

 

Koncerten er udskudt til torsdag d. 18. marts 2021

Har du købt billet til koncerten, gælder den selvfølgelig til den nye dato.

Vi glæder os stadig til at se jer til koncerten. Vi må bare vente lidt længere.

Mvh. Sigurd Barret, Vox Humana og Præstevang Kirke